Apartament cu 3 camere 2 bai balcon si loc propriu de parcare etaj 1
# 31518 • Vizualizări: 15 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:08, 10.09.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 42.000 €
  • Suprafața utilă 65
  • An construcție 2018
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartamentul propus spre vanzare este situat la etajul intermediar 1 al unui imobil constructie noua 2018 cu suprafata utila de 65 mp compus din 3 camere pozitionat intr-o zona linistita in care constructiile invecinate nu depasesc 2 nivele.
Locuinta este formata din camera de zi cu bucatarie open-space ( bucataria se poate delimita ) in suprafata de 29.37 mp ce dispune de acces pe balcon 2 dormitoare cu suprafete de 12.50 mp fiecare toaleta de servici baie mare cu geam de aerisire si un hol cu spatiu pentru pantofar si cuier.
Interiorul apartamentului este la stadiul de alb si cuprinde pereti tencuiti gletuiti si zugraviti cu lavabila alba usa metalica de acces placata cu panou MDF ce imita lemnul sape elicopterizate semiuscate instalatii electrice trase pe pozitii cu tablou general si sigurante individuale pentru consumatorii de putere instalatii sanitare trase pe pozitie centrala termica in condensatie cu calorifere din otel si instalatii termice din teava multistrat cu distribuitori pentru radiatoare contorizari individuale si contoare montate pentru gaz curent si apa prize intrerupatoare si aplici pe tavane.
Casa scarilor este pavata cu gresie antiderapanta mana curenta din teava rectangulara corpuri de iluminat cu senzori de miscare usa de acces din PVC si interfon cu cate un post in fiecare apartament.
Imobilul este realizat din caramida Porotherm de 30 cm pentru peretii exteriori si izolati cu polistiren de 8 cm si zugraviti cu tencuiala decorativa peretii interiori din caramida de 25 cm tencuiti gletuiti si zugraviti cu lavabila alba tamplarie PVC Salamander 5 camere si 3 foi de sticla acoperis cu invelitoare din tigla ceramica.
Valoarea apartamentului este de 42000 euro se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P8731 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu