Apartament cu 3 camere 2 bai balcon si 50 mp pod zona Ciresica Sibiu
# 29536 • Vizualizări: 150 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:51, 10.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 65.000 €
  • Suprafața utilă 64
  • An construcție 2008
  • Etaj 4
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
De vanzare apartament situat in zona Cirescia / Euroil din Sibiu, compus din 3 camere, bucatarie, 2 bai, 2 holuri, debara si balcon, acesta se preda complet mobilat si utilat cu toate electrocasnicele, are o suprafata utila de 64 mp, este pozitionat la etajul 4 al unui imobil edificat in anul 2008 iar deasupra lui o sa beneficiati de un pod exclusiv de aproximativ 50 mp care poate fi amenajat in suprafata locuibila.

Apartamentul se preda complet mobilat si utilat cu electrocasnice, acest lucru reprezinta un avantaj major intrucat nu o sa va mai pierdeti timpul cu amenajarile si alte costuri neasteptate aduse de acestea. Pe langa stadiul de predare al locuintei, zona in care se afla aceasta reprezinta un alt avantaj foarte important, aceasta este foarte cautata in oras intrucat este in continua crestere imobiliara, avand acces rapid la toate facilitatile unei astfel de zone, cu acces la multe locuri de parcare in jurul acestuia.

Beneficiile aduse de zona in care se afla acest imobil sunt ca la doar cateva minute de mers pe jos aveti acces la gradinite, scoli, magazine, farmacii, benzinarii, statii de autobuz si taxi, posta, biserica, piata agroalimentara. In locuinta o sa aveti parte de cel mai bun confort de pe piata adus de imbunatatirile existente: geamuri termopan cu tamplarie pvc, usa metalica la intrare, termosistem la exterior, parchet laminat, usi din lemn la interior, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din otel si termostat, gresie, faianta, pereti zugraviti cu lavabila, acces cablu tv si internet, masina de spalat vase/ rufe, frigider, aragaz si hota electrica. Datorita bunei orientari o sa aveti un apartament calduros si insorit, cu taxe reduse la utilitati si o compartimentare moderna: living deschis cu bucataria (aceasta se poate inchide), 2 dormitoare decomandate, 2 holuri, debara, 1 baie mare cu cada si 1 baie de serviciu cu cabina de dus, deasupra apartamentului o beneficiati de acces exclusiv la un pod de aproximativ 50 mp, acesta poate fi folosit pentru depozitare sau se poate amenaja in spatiu locuibil.

Pretul pentru acest apartament complet mobilat si utilat este de 65.000 euro negociabil, se accepta si credit ipotecar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P10707 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu