Apartament cu 3 camere 2 bai 1 balcon pivnita si pod zona Garii Sibiu
# 5352 • Vizualizări: 80 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:37, 24.12.2020
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 70.500 €
  • Suprafața utilă 67
  • An construcție 1983
  • Etaj 4
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
De vanzare apartament compus din 3 camere decomandate balcon si pivnita generoasa localizat in zona Garii din Sibiu cu o suprafata totala de 75 mp din care 67 mp utili + 4 mp balcon la etajul 4 din 4 al unui imobil ce dispune de acces pe baza de interfon si termosistem la exterior.
Se afla la doar 5 minute de mers pe jos pana in Centrul Istoric sau Mall-ul Festival Shopping City ce va fi deschis anul acesta langa Podul Garii.
Apartamentul este foarte economic cu costuri mici la utilitati camerele sunt foarte luminoase insorite in prima parte a zilei dispune de o compartimentare ideala a spatiului util si anume: hol cu un cuier la intrare bucatarie generoasa cu loc de luat masa si iesire pe balcoan 3 camere decomandate o baie cu cada si aerisire si o baie de serviciu.
Acest imobil se afla in una din cele mai cautate zone ale orasului cu multe spatii verzi si locuri de parcare recent amenajate langa acesta sunt toate punctele de interes public necesare unui trai decent si facil printre care: institutii de invatamant unitati bancare farmacii spatii comerciale institutii publice spital spatii de joaca pentru copii statii pentru mijloacele de transport in comun Biserica autogara statie de taxi restaurante gara hoteluri sau cabinete medicale.
Aceasta locuinta dispune la subsol si de o pivnita din constructie de 12 mp este pretabila pentru o familie sau pentru investitie ( inchiriere pe termen lung sau in regim hotelier ) situata intr-o zona foarte apreciata pe piata imobiliara a orasului datorita imediatei vecinatati cu Centrul Istoric si dispune de urmatoarele imbunatatiri: geamuri termopan usa metalica la intrare centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din otel si instalatie din cupru usi din lemn la interior izolatie termica si fonica la exterior parchet in camere gresie faianta acces cablu tv si internet prin fibra optica pereti gletuiti si zugraviti cu lavabila.

Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 70.500 euro negociabil pe langa plata cash se accepta si credit ipotecar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P10945 si contactati agentul de vanzari Alexandra Lascu la numarul de telefon 0753.980.216 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Alexandra Lascu

Sibiu