Apartament cu 2 camere situat la etajul 1 de vanzare in Sibiu zona Rah
# 35928 • Vizualizări: 29 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 09:27, 29.10.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 57.000 €
  • Suprafața utilă 53
  • An construcție 2020
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate si o suprafata utila de 53 mp situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 3 etaje si 3 apartamente pe palier constructie noua din 2020 imobil situat in Sibiu zona Rahovei in imediata apropiere de toate principalele puncete de intres precum mijloace de transport in comun, magazine alimentare, scosli, gradinite cat si centre comerciale precum: Auchan, Kaufland, Carrefour, Mega Image, Lidl, Dedeman si Shopping City.
Locuinta dispune de o compartimentare foarte bine gandita fiind compusa dintr-un hol la intrare din care se face accesul catre toate incaperile unde regasim o camera de zi de 18.5 mp, un dormitor de 12.5 mp cu acces la un balcon de 6 mp, bucatarie inchisa de 12 mp deasemenea cu acces la acelasi balcon si o baie de 4.5 mp ce dispune de geam de aerisire.

Apartamentul se preda la stadiul de alb cu imbunatatiri precum: usa de metal la intrare, pereti zugraviti cu lavabil, prize si intrerupatoare, centrala termica Bosch cu incalzire prin PARDOSEALA, geamuri termopan din tamplarie PVC ( 6 camere 3 foi de sticla ), racordare la toate utilitatile ( energie electrca, apa curenta, gaz, CATV ) plus un loc de parcare inclus in pret care este inscriptionat cu numarul apartamentului.

Locuinta se vinde la pretul de 57.000 euro, cu posibilitate de predare si la cheie pentru suma de 3000 euro.

Predarea la cheie include : se ofera un buget pentru amenajarea dupa personalitatea si dorintele dumneavoastra, in urma bugetului primit va puteti alege din cataloagele de produse ceea ce va doriti. Daca va doriti produse mai exclusiviste impreuna o sa gasim solutia perfecta pentru apartamentul dorit.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11821 si contactati agentul de vanzari Victor Manda la numarul de telefon 0757.341.899 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Victor Manda

Sibiu