Apartament cu 2 camere si terasa 30 mp de vanzare in Sibiu Turnisor
# 50225 • Vizualizări: 35 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:51, 26.10.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 54.500 €
  • Suprafața utilă 33
  • An construcție 2019
  • Etaj 3
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament cu 2 camere si terasa de 30 mp, de vanzare in Sibiu zona Turnisor, intr-o zona predominata de constructii noi, cu regim de inaltime relativ scazut.
Proprietatea propusa spre vanzare este situata la etajul retras al unui imobil cu regim de inaltime P+2+1ER, constructie 2019, cu izolatie exterioara si interfon la intrare.
Compartimentarea de care dispune apartamentul este una actuala, acesta fiind format dintr-un living mobilat, open space cu bucataria complet mobilata si utilata cu plita, cuptor, frigider si hota. Dormitorul este mobilat specific iar baia este si ea mobilata si dotata cu obiecte sanitare specifice si cada.
Terasa spatioasa este unul din punctele forte al acestui apartament, oferind o panorama superba asupra spatiilor verzi din aproprierea imobilului, aceasta terasa fiind spatiul ideal pentru a petrece momente de neuitat alaturi de cei dragi sau clipe de relaxare la finalul zilei.
Imbunatatirile de care dispune aceasta proprietate sunt urmatoarele: usa din cadru metalic cu panouri MDF la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat, gresie, faianta, centrala termica si calorifere din otel.
Zona in care se afla acest apartament este una retrasa de agitatia orasului insa in acelasi timp cu acces facil spre punctele de interes public, astfel ca aceasta proprietate este oportunitatea ideala pentru cine isi doreste sa se bucure de linistea pe care ti-o poate oferi "ACASA".
Pretul de vanzare este de 54.500 euro, pret usor negociabil, iar plata acceptata este atat cash cat si prin credit bancar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11989 si contactati agentul de vanzari Cosmin Morar la numarul de telefon 0753.438.459 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Cosmin Morar

Sibiu