Apartament cu 2 camere si balcon de vanzare in zona Rahovei Sibiu
# 50770 • Vizualizări: 18 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:43, 21.10.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 51.000 €
  • Suprafața utilă 38
  • An construcție 1969
  • Etaj 3
  • Compartimentare Semidecomandat
Descriere imobil
Va prezentam spre vanzare un apartament cu 2 camere si balcon in zona Rahovei, situat la etajul intermediar 3 din 4 al unui imobil cu interfon la intrarea in scara.
Suprafata de 38 mp utili este este compusa din hol la intrare care asigura accesul spre bucataria mobilata si partial utilata cu aragaz si frigider, si living-ul mobilat cu biblioteca specifica, comoda si canapea, aceasta incapere avand acces si pe balconul inchis al apartamentului.
Cel de-al doilea hol asigura accesul spre dormitorul mobilat cu pat matrimonial, dulap, si spre baia mobilata si dotata cu cabina de dus si sistem de ventilatie.
Imbunatarille de care dispune acest apartament sunt: geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat, gresie faianta, aparat aer conditionat, centrala termica si calorifere din otel.
Etajul intermediar si pozitionarea acestuia la mijloc, ofera costuri reduse la utilitati, o clasa energetica superioara, fapt ce nu a mai necesitat izolarea termica si fonica a acestuia.
Apartamentul se afla intr-o zona foarte bine cotata din punct de vedere imobiliar, pe un bulevard cu acces facil spre toate punctele importante din oras, aflandu-se la doar 5 minute de Shopping City Sibiu, si de asemenea avand in imediata apropriere toate punctele de interes public, precum unitati de invatamant, farmacii, restaurante, statii ale mijloacelor de transport public in comun si de taxi, parcuri cu locuri de joaca amenjate pentru copii.
Pretul de vanzare pentru acest apartament complet mobilat si partial utilat este de 51.000 euro, pret negociabil, plata acceptata fiind atat cash cat si prin credit bancar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12029 si contactati agentul de vanzari Andreea Lupu la numarul de telefon 0786.267.449 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Andreea Lupu

Sibiu