Apartament cu 2 camere si balcon de inchiriat in zona Centrala Sibiu
# 51011 • Vizualizări: 123 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:44, 31.03.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 320 €
  • Suprafața utilă 60
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere si 2 balcoane, situat in zona Centrala a orasului Sibiu, pozitionat la etajul intermediar 2 din 4 al unui imobil cu interfon la intrare si 3 apartamente pe palier.
Suprafata totala de 82 mp este distribuita printr-o compartimentare total decomandata, apartamentul fiind format dintr-un hol foarte spatios la intrare care asigura accesul spre living-ul mobilat si dotat cu coltar extensibil si spre bucataria mobilata, utilata cu plita, cuptor, incorporate in mobila, hota, frigider si acces pe balconul deschis. Dormitorul este mobilat specific matrimonial si are acces pe cel de-al doilea balcon al apartamentului, balcon modificat si inclus in suprafata utila a dormitorului, rezultand astfel un spatiu care poate fi folosit pentru amenjarea unei zone de lucru. Baia este mobilata si dotata cu o cabina de dus si sistem de ventilatie. Apartamentul dispune si de o camara spatioasa unde va fi amplasata si masina de spalat rufe.
Imbunatatirile aduse acestui apartament o data cu renovarea lui, finalizata in acest an, sunt urmatoarele: usa metalica la intrare, geamuri si usi din termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat, gresie, faianta, centrala termica si calorifere din otel.
Bulevardul pe care se afla imobilul este unul central, la doar 2 minute de mers pe jos de centrul orasului, avand in imediata apropriere toate punctele de interes public precum, unitati de invatamant, sedii ale institutiilor bancare, magazine alimentare, farmacii, restaurante si statii ale mijloacelor de transport public.
Pretul de inchiriere este de 320 euro / luna, pret usor negociabil, iar disponibilitatea acestuia este imediata, apartamentul aflandu-se la prima inchirere.

Pentru mai multe informatii intra acum pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P12099

Vrei sa programezi o vizionare pentru aceasta proprietate?

Suna acum la numarul: 0785 822 822

Intra acum pe TABOO.ro si profita de cele mai noi oferte adaugate astazi de catre agentii nostrii.

Acceseaza acum site-ul TABOO.ro si descopera toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu.

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?

Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu