Apartament cu 2 camere etajul 1 balcon si lift in Sibiu! Comision 0%
# 31343 • Vizualizări: 26 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:10, 19.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 46.640 €
  • Suprafața utilă 47
  • An construcție 2019
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament de vanzare in Sibiu zona Calea Surii Mici cu 2 camere decomandate lift balcon si loc de parcare privat intr-un complex nou la doar 2.7 km de Piata Mare Piata Mica si Centrul Istoric situat la etajul intermediar 1 din 4 al unui imobil construit din caramida in anul curent pretabil atat pentru locuinta cat si pentru investitie.
Un mare avantaj al acestei locuinte il reprezinta zona - una foarte frumoasa si linistita neaglomerata si totodata cu numeroase puncte de interes public in apropiere: scoli gradinite banci farmacii magazine locuri de joaca pentru copii spatii verzi mijloace de transport in comun si cele in regim de taxi.
Compartimentarea este una foarte buna astfel ca la intrare se afla un hol generos din care in partea dreapta se afla baia drept in fata dormitorul iar in partea stanga livingul de tip open-space cu bucataria.
Imobilul se preda la stadiul de ALB cu pereti tencuiti gletuiti un strat de vopsea lavabila balcoane placate cu granit centrala calorifere videointerfon si loc de parcare privat.
Amenajarile exterioare se compun din 2 cai de acces drumuri interioare parcari marcate iluminat exterior zona verde cu gazon rulou arbusti si plante ornamentale precum si instalatie automata de irigare prevazuta cu sprinklere.

Materiale Folosite:

- Lift Otis Genesis GEN 2
- Tamplarie Pvc Rehau 7 camere sticla tripan
- Centrala Termica Immergas Victris Tera 24 kw
- Usi acces apartament Gerda TT Optima
- Videointerfon
- Termosistem Fatada Eps 80 Termofix 10 cm
- Acoperis - sistem complet Impro - Tigla Metalica
- Izolatie acoperis - vata minerala Knauf NaturBoard 10 cm
- Hidroizolatie Terase - Sistem Siilka
- Placari Casa Scarii/Balcoane/Terase- granit Rocas decor White Beauty 15 cm

Pretul de vanzare al acestui apartament la stadiul de ALB este de 46.640 euro si poate fi achizitionat prin orice fel de creditare bancara.
Comision 0%


TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P10026 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu