Apartament cu 2 camere etaj 1 loc de parcare 48 mp utili si balcon
# 31516 • Vizualizări: 44 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:07, 03.12.2020
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 30.000 €
  • Suprafața utilă 48
  • An construcție 2018
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu pozitionat la etajul intermediar 1 al unui imobil tip vila situat intr-o zona linistita de case.
Locuinta are suprafata utila de 48 mp compusa din camera de zi cu bucatarie open-space in suprafata de 29.30 mp dormitor de 13.28 mp baie de 5.43 mp hol cu spatiu pentru pantofar si cuier si un balcon de 5 mp in care accesul se face din camera de zi.
Casa scarilor este pavata cu gresie antiderapanta mana curenta din teava rectangulara corpuri de iluminat cu senzori de miscare usa de acces din PVC si interfon cu cate un post in fiecare apartament.
Interiorul apartamentului este la stadiul de alb si cuprinde pereti tencuiti gletuiti si zugraviti cu lavabila alba usa metalica de acces placata cu panou MDF ce imita lemnul sape elicopterizate semiuscate instalatii electrice trase pe pozitii cu tablou general si sigurante individuale pentru consumatorii de putere instalatii sanitare trase pe pozitie centrala termica in condensatie cu calorifere din otel si instalatii termice din teava multistrat cu distribuitori pentru radiatoare contorizari individuale si contoare montate pentru gaz curent si apa prize intrerupatoare si aplici pe tavane.
Imobilul este realizat din caramida Porotherm de 30 cm pentru peretii exteriori si izolati cu polistiren de 8 cm si zugraviti cu tencuiala decorativa peretii interiori din caramida de 25 cm tencuiti gletuiti si zugraviti cu lavabila alba tamplarie PVC Salamander 5 camere si 3 foi de sticla acoperis cu invelitoare din tigla ceramica.
Valoarea apartamentului este de 30000 euro cu TVA de 5% inclus se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P8705 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu