Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Calea Dumbravii din Sibiu
# 43231 • Vizualizări: 82 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 23:11, 03.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 59.500 €
  • Suprafața utilă 44
  • An construcție 2008
  • Etaj Parter
  • Compartimentare -
Descriere imobil
Caracteristici: De vanzare apartament intabulat situat la parterul unui imobil cu 3 etaje format din 2 camere balcon de 6 mp hol si baie cu geam complet mobilat si utilat acesta se afla intr-un imobil construit in anul 2008 din zona Calea Dumbravii / Siretului din Sibiu cunoscuta drept una dintre cele mai linistite zone ale orasului.

Avantajul principal al proprietatii este dat de amplasarea acesteia intr-un imobil edificat in anul 2008 remarcabil din punct de vedere al constructiei zona unde se afla este foarte aerisita cu trafic foarte scazut si mult aer curat datorita numeroaselor spatii verzi si vecinatatii cu Padurea Dumbrava. Apartamentul este compartimentat astfel: un living open space cu bucataria si acces pe blacon un dormitor o baie cu cada si geam pentru aerisire.

Daca o sa aveti oportunitatea sa cumparati acest apartament pe langa faptul ca predarea acestuia se va face cu toate incaperile mobilate si utilate cu obiecte de calitate langa imobil o sa beneficiati si de doua locuri de parcare ( intabulate pe cf separat ) cu drept de folosinta exclusiva. In interiorul apartamentului o sa aveti parte de cele mai moderne imbunatatiri si dotari: instalatii electrice si sanitare noi usa metalica la intrare geamuri termopan usi din lemn la interior gresie faianta parchet laminat centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din otel pereti gletuiti si zugraviti obiecte sanitare mobilier pe comanda acces cablu tv si internet prin fibra optica.

Proprietatea se vinde complet mobilata si utilata la pretul de 59500 euro.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P10406 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu