Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu zona Turnisor
# 46926 • Vizualizări: 69 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 04:04, 11.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 41.500 €
  • Suprafața utilă 65
  • An construcție 2009
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Doresti sa faci o schimbare in domeniul locativ si nu sti ce sa alegi?
Aici regasesti oferta ideala!
In cele ce urmeaza vei afla de ce acest apartament este oferta potrivita pentru tine:
Imobilul este construit din caramida Poroterm fiind compartimentat astfel: living cu bucatarie open-space cu suprafata de 30 mp un dormitor spatios cu o suprafata de 15 mp si o baie de aproximativ 5 mp cu urmatoarele imbunatatiri: izolatie termica de 10 cm geamuri termopan cu tamplarie din aliminiu parchet laminat de 10 mm gresie faianta de cea mai buna calitate mobilier facut la comanda pentru fiecare camera. Mobilierul de bucatarie dispune si de electrocasnice cum ar fi: aragaz frigider cuptor hota si masina de spalat haine dar sa nu uitam ca acesta are montata si centrala termica proprie cu toate garantiile si reviziile facute la zi.
Aceasta locuinta este exact ceea ce au nevoie tinerii pentru un nou capitol in viata fiecaruia Prima Casa; Acesta este situat in Sibiu in cartierul Turnisor intr-un bloc constructie noua in zona Alba Iulia aflat in apropierea magazinelor farmaciilor bancilor scolilor generale gradinitelor dar si a statiilor de autobuz si taxi.
DE CE este un apartament ideal pentru tineri deoarece acesta vinde cu absolut toate dotariile inclusiv mobilier facut la comanda baia cu cabina de dus cu hidromasaj mobilier pentru dormitor dar si pentru living.
Pentru ca stim ca este greu la inceput acest apartament iti da posibiliatatea de a scapa de toate grijile cu doar o singura rata prin programul Prima Casa.
Se vinde la pretul de 41500 euro si se poate achizitiona si prin programul de finantare Prima Casa.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P1106 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu