Apartament complet utilat 3 camere de inchiriat Sibiu Turnisor
# 56841 • Vizualizări: 56 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:01, 22.02.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 350 €
  • Suprafața utilă 71
  • Etaj 3
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Va propun spre inchiriere un deosebit apartament in Sibiu zona Turnisor, cu 3 camere decomandate, mobilat si utilat modern, cu o suprafata totala de 80 mp, este disponibil imediat. Acest apartament este ideal atat pentru familiile cu copii, fiind situat intr-un cartier rezidential linistit, ferit de traficul intens al orasului, cat si pentru tineri, deoarece imobilul are in imediata sa apropiere sali de fitness, bazine de inot, terenuri de sport, magazine si mijloace de transport in comun.
Apartamentul decomandat, situat la etajul intermediar 3 al unui imobil cu 4 etaje si mansarda construit in anul 2010, are o suprafata utila de 71 mp si este compartimentat in doua dormitoare spatioase mobilate modern, un living mobilat cu canapele confortabile mari si utilat cu aer conditionat si TV, cu o suprafata de 24 mp si cu acces la balconul inchis cu geamuri termopan, o bucatarie utilata cu cuptor electric, aragaz, masina de spalat vase, cuptor cu microunde, chiuveta dubla, frigider cu lada frigorifica, baie cu cada, chiuveta, vas de toaleta, masina de spalat, uscator de rufe electric si un dulapior pentru prosoape, aerisita printr-un geam mare din termopan cu rama PVC, si un hol mobilat cu dulap placat cu oglinda, pantofar si cuier. Incalzirea apartamentului se face cu centrala termica individuala si calorifere de aluminiu.
Pretul pentru inchirierea acestui apartament este de 350 euro / luna si se percepe o garantie echivalenta cu contravaloarea primei chirii.
Pentru mai multe informatii sau pentru programarea unei vizionari nu ezitati sa ma contactati.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12484 si contactati agentul de vanzari Catalin Dudas la numarul de telefon 0723.827.020 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu