Apartament boem de inchiriat 4 camere MihaiViteazu Sibiu
# 79083 • Vizualizări: 72 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:24, 14.09.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 700 €
  • Suprafața utilă 110
  • Etaj 6
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Ai nevoie de un apartament unde sa te simti bine atunci cand ai ajuns la Sibiu si trebuie sa inchiriezi ceva? Iti propunem un apartament situat in zona Mihai Viteazu, intr-un bloc construit in anul 1995. Apartamentul este situat la etajul 6, are o suprafata utila de 110 mp si este compus din 2 dormitoare, un living open space cu bucataria, o camera de luat masa, 2 bai si o terasa mare de 16 mp inchisa.Proprietatea este amenajata si finisata intr-o maniera artistica, iar atmosfera din interior este una calda si intima. Coltul de cafea din interior da o nota de bun gust apartamentului.
Dormitoarele sunt decomandate si mobilate cu pat matrimonial. Unul din ele are iesire in terasa inchisa, terasa care poate fi folosita ca loc de relaxare indiferent de vremea de afara.
Livingul este generos si mobilat complet. Bucataria este mobilata si utilata cu frigider, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, plita, cuptor, televizor.
Incalzirea apartamentului se realizeaza prin centrala proprie si calorifere.Ferestrele sunt tip termopan, usa de la intrare din metal, iar usile din interior din lemn. Baia principala este cu cada de baie, finisata cu gresie si faianta, iar baia secundara este prevazuta cu cabina de dus.
Panorama este spre oras si este una frumoasa.
In zona gasim absolut toate facilitatile orasului de la mijloace de transport in comun pana la scoli gradinite si magazine.

Cod oferta / id: P14608
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0723.510.808

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0723.510.808
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu