Apartament 67 mp de vanzare 3 camere 2 bai 2 balcoane Turnisor Sibiu
# 51760 • Vizualizări: 506 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 19:35, 11.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 72.350 €
  • Suprafața utilă 67
  • An construcție 2021
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Comision 0%. Esti in cautarea unui apartament cu 3 camere, bine compartimentat, luminos si spatios?
Taboo Imobiliare va prezinta un apartament total decomandat, constructie noua, la etajul intermediar 2, intr-un complex exclusivist cu o suprafata de 95 mp construiti intr-un bloc cu regim de inaltime S+P+3E+M. Arhitectura modernista si pozitionarea acestor blocuri in apropierea celei mai importante artere din oras, ofera accesul mult mai usor spre zone comerciale, autostrada, aeroport si nu foarte departe chiar spre centrul orasului Sibiu.
Complexul este prevazut cu spatii verzi pe o suprafata de 1800 mp, loc de joaca pentru copii si spatii comerciale.
Suprafata de 67 mp utila este desfasurata astfel: la intrarea in imobil aflandu-se un hol de 10 mp care ofera accesul spre o bucatarie inchisa, living, 2 dormitoare, 1 baie, 1 baie de servici, 2 balcoane.
Predarea acestui apartament se face la stadiul de alb avansat avand: structura de rezistenta din stalpi si placa din beton armat, peretii exteriori din caramida de 30 cm grosime, peretii de compartimentare al apartamentelor de 20 cm, iar in interior din caramida de 11,5 cm, tamplarie exterioara cu ferestre si pervaz din PVC culoare alb exterior – gri antracit interior, feronerie maco-austriaca, cu profile 5 camere, 3 foi de sticlă, sticla solara, marca REHAU, usa metalica de acces in apartamente, peretii interiori tencuiti + tinci alb + lavabila alba, instalatii termice inclusiv centrala marca Immergaz si calorifere, usi interior marca BLANKE pe 3 culori, instalatii electrice.
Locurile de parcare se pot achizitiona separat, atat suprateran la pretul de 2500 euro cat si subteran la pretul de 5000 euro, in functie de disponibilitati.
Se accepta si plata prin credit imobiliar sau prima casa.
Pozele cu amenajare sunt doar pentru prezentare.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12206 si contactati agentul de vanzari Alexander Urian la numarul de telefon 0753.980.216 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu