Apartament 53 mp constructie 2021 de vanzare Sibiu zona Mihai Viteazul
# 50456 • Vizualizări: 483 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:13, 18.07.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 63.500 €
  • Suprafața utilă 53
  • An construcție 2021
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Va propunem spre vanzare un apartament constructie 2021, cu o suprafata utila de 53 mp, balcon si loc de parcare, situat in Sibiu zona Mihai Viteazul.
Apartamentul este situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu regim scazut de inaltime P+2E, cu parcare amenajata, izolatie exterioara si interfon la intrare.
Compartimentarea de care dispune aceasta proprietate este una moderna si foarte practica, astfel ca apartamentul este format dintr-un hol la intrare foarte spatios de 6 mp care ne asigura accesul spre toate incaperile apartamentului, living-ul de 19 mp si bucataria de 10 mp au acces pe balconul cu o suprafata de 9 mp, dormitorul are 14 mp iar baia 5 mp utili.
Stadiul de predare este la alb cu urmatoarele imbunatatiri: usa metalica la intrare, geamuri termopan cu 3 foi de sticla 7 camere si tamplarie PVC, pereti zugraviti cu lavabila, centrala termica si incalzire in pardoseala (10 ani garantie la incalzire ).
Zona in care se afla aceasta proprietate are in imediata apropiere unitati de invatamant, sedii ale institutiilor bancare, hypermarket-uri, restuarante, farmacii, parcuri cu locuri de joaca pentru copii si multe alte puncte de interes public.

Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P11900

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P11900

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu