Apartament 5 camere 3 balcoane garaj pivnita etaj 1 in zona Strand
# 32729 • Vizualizări: 98 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 20:06, 03.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 109.000 €
  • Suprafața utilă 138
  • An construcție 2006
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Caracteristici: Apartament modern compus din 5 camere total decomandate 3 balcoane pivnita de 10 mp amenajata garaj 30 mp cu acces direct din scara blocului dispune de o suprafata totala de 190 mp din care 138 mp utili localizat in Sibiu zona Strand situat la etajul intermediar 1 al unui bloc edificat in anul 2006 strada pe care se afla acesta este asfaltata si iluminata in totalitate.

Avantaje: Imobilul in care se afla acest apartament este situat intr-o zona de foarte mare interes avand acces rapid la toate punctele de interes ale orasului printre care si supermarketuri unitati bancare farmacii biserica locuri de joaca pentru copii scoli gradinite benzinarii mijloace de transport in comun si in regim de taxi.
Suprafata utila a acestui apartament este excelent impartita astfel: la intrarea in locuinta se afla un hol generos care face accesul spre bucataria inchisa cu loc de servit masa si acces pe balcon dormitor cu acces pe balcon living foarte generos prevazut cu aer conditionat baie prevazuta cu cada si aerisire naturala cea de a doua baie prevazuta cu cabina de dus si geam de aerisire naturala dormitoarele matrimoniale ambele cu acces pe balcon. Accesul in garaj si in pivnita se face direct din casa scarii.

Beneficii: Finisajele si dotarile locuintei sunt de cea mai inalta calitate: parchet laminat pereti tinciuiti si zugraviti recent cu lavabila geamuri termopan cu tamplarie Pvc termosistem la exterior usi din lemn la interior centrala termica proprie pe gaz gresie faianta usa metalica la intrare casa scarii cu acces pe baza de interfon.

Acest apartament se vinde la pretul de 109.000 euro usor negociabil se poate achizitiona si prin credit ipotecar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P10109 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu