Apartament 4 camere de inchiriat Sibiu Mihai Viteazu
# 56416 • Vizualizări: 38 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:32, 16.02.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 330 €
  • Suprafața utilă 78
  • Etaj 7
  • Compartimentare Semidecomandat
Descriere imobil
Taboo imobiliare va propune spre inchiriere un apartament deosebit cu 4 camere, situat la etajul intermediar 7 al unui bloc cu 8 etaje si lift, in Sibiu pe Bulevardul Mihai Viteazu. Acest apartament este foarte potrivit pentru toti cei care doresc sa limiteze cheltuielile cu intretinerea pe timp de iarna, deoarece este izolat termic.
Apartamentul cu suprafata totala de 84 mp si utila de 78 mp, dispune de un living de 16 mp mobilat modern cu canapea si fotolii confortabile, corpuri de mobilier si Tv, cu acces la balconul inchis cu geam termopan, cu vedere spre bulevard. Bucataria este complet mobilata si utilata cu aragaz, cuptor electric, masina de spalat vase, cuptor cu microunde, frigider si hota. Camerele sunt separate de un hol de 8 mp care porneste inca de la intrare si in imediata apropiere a bucatariei se afla prima baie, utilata cu cabina de dus, vas de toaleta, chiuveta si oglinda. Cum inaintam pe hol, pe partea stanga se afla primul dormitor cu o suprafata de 12 mp, in care avem un pat confortabil si doua noptiere, iar alaturi tot pe partea stanga a holului este o camera pretabila a fi utilizata pe post de birou, cu o dimensiune de 8 mp, mobilata cu doua dulapuri spatioase si un birou pentru computer. Pe partea dreapta a holului avem cel de al doilea dormitor, spatios, cu o suprafata de 14 mp si mobilat cu un pat incapator, un dulap cu usi, rafturi si sertare, doua noptiere si un raft mare pentru accesorii, iar in capatul holului, pe mijloc, este pozitionata cea de a doua baie, utilata cu cada, vas de toaleta, oglinda, chiuveta, si aerisita printr-un geam termopan cu rama PVC.
Apartamentul se inchiriaza la pretul de 350 euro negociabil si se percepe o garantie egala cu valoarea primei chirii.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12464 si contactati agentul de vanzari Catalin Dudas la numarul de telefon 0723.827.020 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu