Apartament de vanzare 4 camere balcon pivnita in Valea Aurie Sibiu
# 50593 • Vizualizări: 112 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:30, 20.01.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 86.900 €
  • Suprafața utilă 78
  • An construcție 1990
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament cu 4 camere decomandate, balcon si pivnita mare, situat la etajul intermediar 2 din 4 al unui imobil izolat termic si cu interfon la intrare, localizat in cartierul Valea Aurie din Sibiu.
Suprafata utila de 78 mp este distribuita printr-o compartimentare practica si total decomandata, apartamentul fiind compus dintr-un living mobilat, open-space cu bucataria mobilata si utilata cu plita, cuptor, hota si frigider, si zona de dining. Dormitorul este mobilat cu pat matrimonial, noptiere si comoda, suprafata este de 22 mp, zona de dressing de care dispune fiind obtinuta in urma modificarii uneia dintre camerele apartamentului, rezultand astfel o incapere atat de spatioasa. Cea de-a patra camera este mobilata cu canapea, dulap, si acces pe balconul inchis in termopan, cu suprafata de 6 mp. Cele doua bai sunt mobilate si dotate cu cada, respectiv cabina de dus si sisteme de ventilatie.
Imbunatatirile de care dispune acest apartament sunt urmatoarele: usa metalica la intrare, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, parchet laminat, gresie, faianta, centrala termica si calorifere din otel.
Zona in care se afla imobilul este foarte linistita, avand in apropriere Padurea Dumbrava, Parcul Sub Arini, si la doar 20 m distanta toate punctele de interes public, precum magazine alimentare, supermarket-uri, farmacii, statii ale mijloacelor de transport public in comun si de taxi, sedii ale institutiilor bancare si de asemenea, unitati de invatamant si parcuri cu locuri de joaca pentru copii.
Pretul de vanzare pentru acest apartament mobilat si utilat este de 86.900 euro, pret usor negociabil, iar plata acceptata este atat cash cat si prin credit bancar,

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12007 si contactati agentul de vanzari Alexandra Lascu la numarul de telefon 0753.980.216 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Alexandra Lascu

Sibiu