Apartament 3 camere ultra modern cu piscina comuna incalzita in Sibiu
# 30935 • Vizualizări: 194 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:40, 06.07.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 700 €
  • Suprafața utilă 71
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Ce ai putea sa-ti doresti mai mult cand inchiriezi un apartament, decat sa fie ultramodern, sa aiba o suprafata generoasa ( 115 mp totali ), compus din living cu bucatarie open space, 2 dormitoare, 2 bai, dressing, 3 balcoane, 2 parcari si piscina cu apa incalzita, totul intr-o zona la mare cautare in Sibiu.
Apartamentul este situat la etajul intermediar 1 al unui bloc cu 7 etaje, in imediata apropiere a centrelor comerciale din Selimbar, Sibiu.
Va propunem acest apartament spre inchiriere, mai exact la prima inchiriere dupa un design creat de Dofinteriors dupa un concept Smart Home. Beneficiaza de incalzire in pardoseala cu control individual pe trei zone, in interiorul apartamentului se afla un living cu bucatarie open space utilata cu masina de spalat vase, plita pe gaz, cuptor electric, cuptor cu microunde, combina frigorifica, hota, cos de gunoi selectiv jolly si mobilat complet, mobila creata de cei de la Masbel din MDF ultramat, canturi 3D si sisteme soft-close. Sunt 2 dormitoare mobilate si ultra finisate, dressing cu intrare la propriu in interior, 2 bai una de serviciu si una dotata cu 2 chiuvete pentru pregatire in paralel, wc, bideu si cada de baie, unul din cele 3 balcoane ofera o dotare cu 2 sezlonguri, verdeata tocmai pentru a oferi intimitatea relaxarii fara a se mai deplasa la piscina.
Toate cele 3 camere beneficiaza de aer conditionat ( 2 dintre ele il au ascuns pe perete ), de asemenea cu control de pe internet.
Iluminatul decorativ, cu peste 70 m de banda LED, care completeaza corpurile principale de iluminat, televizoare Samsung Smart TV ( din seria 7, model 2019 ) iti vor asigura relaxarea cu aplicatiile de la Netflix, Youtube, Spotify.
Pe acoperisul blocului exista o piscina privata incalzita, disponibila oricand pentru locatari. In jurul piscinei este plantat gazon natural si zona de gratar, fiind situata la ultimul etaj, vederea este superba daca privesti spre Paltinis sau spre Sibiu, cea de a 3 a latura ofera vedere inspre muntii Fagaras si este demna de pus in rama.
Apartamentul beneficiaza de 2 parcari proprii una supraterana acoperita si una la subsol impreuna cu o boxa proprie care urmeaza a fi finalizata.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11727 si contactati agentul de vanzari Alexander Urian la numarul de telefon 0753.980.216 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu