Apartament 3 camere mobilat modern la vila etaj 1 de vanzare Selimbar
# 51690 • Vizualizări: 496 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:03, 08.07.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 75.999 €
  • Suprafața utilă 66
  • An construcție 2014
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament cu 3 camere decomandate la vila, de vanzare, situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu doua nivele, izolat termic pe exterior, construit in anul 2015, avand 2 apartamente pe palier, locuinta are o suprafata utila de 66 mp, in Selimbar judetul Sibiu.
Imobilul este pozitionat intr-o zona asfaltata si dotata cu iluminat stradal, acces usor si rapid catre Shopping City, transport asigurat de Primarie pentru elevi, in apropiere de cabinet medical, Biserica, precum si mijloace de transport persoane asigurat de Transmixt, care face legatura intre Selimbar si principalele artere ale Sibiului.
Apartamentul este compus din living si loc de luat masa, bucatarie, dormitor matrimonial, dormitor de oaspeti, baie cu cada si geam de aerisire. Living-ul, bucataria si dormitorul mare au iesire la balconul de 11 mp.
Locuinta dispune de camara amenajata in balcon, precum si de loc de parcare privat.
Apartamentul este amenajat modern, luminos si insorit, avand urmatoarele dotari: centrala termica proprie, usa metalica la intrare, parchet laminat, gresie, faianta si tamplarie PVC cu geam termopan, paravan cada, dressing cat si spatiu separat pentru masina de spalat rufe.
Locatie pretabila inchiriere regim hotelier maxim 6 persoane!
Apartamentul se vinde mobilat si utilat cat si un loc de parcare inclus la pretul de 79.499 mii euro. Se mai poate vinde doar cu mobila bucatarie,parchet, cat si usi interior, baie complet utilata,dressing mobilat cat si camera mica mobilata inclusiv jaluzele exterioare aluminiu pt cele 2 dormitoare la pretul de 75.999 mii euro.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12201 si contactati agentul de vanzari Diana Nedelcu la numarul de telefon 0743.473.799 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Diana Nedelcu

Sibiu