Apartament 3 camere etajul 1 cu terasa langa Shopping City Selimbar
# 121453 • Vizualizări: 19 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 16:36, 14.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 550 €
  • Suprafața utilă 92
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament de inchiriat in Selimbar, Sibiu cu 3 camere decomandate balcon foarte spatios-tip terasa si loc de parcare privat cu o suprafata totala de 124 mp din care 92 mp utili situat la etajul intermediar 1 din 2 al unui imobil construit din caramida in anul 2008.
Are numeroase imbunatatiri printre care centrala termica si calorifere din otel, geamuri termopan, parchet laminat, usi de lemn la interior, usa metalica la exterior, gresie si faianta.
Locuinta este situata intr-o zona foarte frumoasa si linistita si totodata de numeroase puncte de interes public in apropiere ca de exemplu: scoli, gradinite, banci, farmacii, magazine, mijloace de transport in comun si cele in regim de taxi.
Compartimentarea este una foarte buna astfel ca la intrare se afla un hol generos cu o baie de serviciu in partea dreapta in fata se afla living-ul si bucataria inchisa - complet mobilata si utilata cu iesire pe balcon, iar in partea stanga a holului sunt cele 2 dormitoare decomandate si baia principala cu cada si geam de aerisire.
Apartamentul dispune de foarte multe imbunatatiri amintite si mai sus plus izolatia termica de 10 cm la exterior si locul de parcare privata.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18817

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18817

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu