Apartament 3 camere decomandate de inchiriat in Sibiu Vasile Aaron
# 59486 • Vizualizări: 53 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:13, 07.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 280 €
  • Suprafața utilă 66
  • Etaj 6
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament decomandat de inchiriat cu 3 camere si o suprafata utila de 66 mp, in Sibiu zona Vasile Aaron, situat la etajul intermediar 6 al unui bloc acoperit, cu 10 etaje, casa scarii recent renovata si liftul recent schimbat.
Apartamentul este ideal atat pentru cuplurile care doresc sa locuiasca intr-un apartament spatios cat si pentru familiile cu copii, deoarece este situat in imediata apropiere de gradinite, scoli, zone comerciale, spatii verzi si statii pentru mijloacele de transport public.
Locuinta are o suprafata construita de 80 mp este compartimentata astfel: un hol la intrare din care se face accesul in toate incaperile, doua dormitoare mobilate cu dulapuri incapatoare, paturi, comoda si noptiere, o camera care poate fi utilizata atat ca birou sau sufragerie cat si ca al treilea dormitor daca este necesar, o bucatarie cu acces deschis atat in hol cat si pe balcon, complet mobilata si utilata cu aragaz, cuptor cu microunde, masina de spalat rufe, frigider si cu spatiu amenajat pentru servit masa, o baie aerisita printr-un geam termopan si utilata cu cada, vas de toaleta si chiuveta, si o debara foarte incapatoare. Incalzirea se face cu centrala termica individuala si calorifere de aluminiu, iar geamurile sunt de termopan.
Pentru a va oferi mai multe informatii si pentru a organiza o vizionare nu ezitati sa ma contactati.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12750 si contactati agentul de vanzari Catalin Dudas la numarul de telefon 0762.219.995 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu