Apartament 3 camere de vanzare Sibiu zona Mihai Viteazu
# 59844 • Vizualizări: 189 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:40, 11.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 72.000 €
  • Suprafața utilă 76
  • An construcție 2013
  • Etaj 10 și peste
  • Compartimentare Semidecomandat
Descriere imobil
Apartament modern de vanzare cu 3 camere si o suprafata construita de 91 mp si utila de 76 mp, in Sibiu zona Mihai Viteazu.
Locuinta este situata la mansarda unui imobil P+3+M etaje, reabilitat in anul 2013 si este ideal pentru familiile cu copii, deoarece are in imediata apropiere scoli, gradinite, facultati, spatii de joaca si statii pentru mijloacele de transport public.
Apartamentul este structurat pe doua nivele si este compartimentat astfel: la primul nivel un hol mare la intrare din care se face accesul in toate incaperile, casa scarii, o bucatarie mobilata si utilata aragaz, cuptor electric, hota si cuptor cu microunde, o sufragerie spatioasa cu acces la balconul inchis cu termopan, mobilata modern cu canapea retractabila, utilata cu TV, amenajata cu spatiu pentru servit masa.
Intre bucatarie si sufragerie este construita o baie foarte mare, utilata cu cada, vas de toaleta, chiuveta, masina de spalat rufe, mobilata cu un dulap pentru prosoape si aerisita printr-un geam mare de termopan.
Accesul la cel de al doilea nivel se face pe o scara interioara foarte solida, construita din lemn masiv. Al doilea nivel este compartimentat astfel: un dormitor mobilat cu pat matrimonial si utilat cu TV, o camera la intrare care poate fi utilizata atat ca living cat si ca cel de al doilea dormitor, mobilat cu canapea retractabila, masa din sticla si un dulap foarte incapator cu oglinda mare.
Apartamentul dispune de imbunatatiti precum: centrala termica individuala si calorifere din aluminiu, geamuri termopan, parchet, gresie, faianta, mocheta, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, izolatie exterioara.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12828 si contactati agentul de vanzari Catalin Dudas la numarul de telefon 0762.219.995 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu