Apartament 3 camere de inchiriat in Sibiu Terezian COMISION ZERO
# 57366 • Vizualizări: 48 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 16:45, 01.03.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 280 €
  • Suprafața utilă 60
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Taboo imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere, complet decomandat, situat la parterul unui bloc cu 4 etaje in Sibiu cartierul Terezian, cu comision zero la inchiriere.
Apartamentul este ideal atat pentru iubitorii de plimbari pe malul raului, avand in imediata sa apropiere raul Cibin si la doar 10 minute centrul istoric al orasului, cat si tinerilor si familiilor care doresc sa aiba in apropierea spatiului lor locativ, scoli, restaurante, magazine, sali de sport si mijloace de transport in comun.
Locuinta are o suprafata construita de 67 mp si utila de 60 mp, compartimentata astfel: doua dormitoare cu canapea retractabila, dulapuri si doua paturi cu saltea confortabila, o sufragerie spatioasa mobilata cu dulap mare si canapea, o bucatarie complet mobilata modern si utilata cu chiuveta cu robinet retractabil, frigider spatios, prajitor de paine, aragaz cu cuptor si o camara foarte incapatoare, un hol spatios la intrare cu spatiu amenajat pentru servit masa din care se face accesul individual in fiecare camera, o baie aerisita prin geam termopan si utilata cu cada, vas de toaleta, chiuveta si masina de spalat rufe, si o debara spatioasa.
Apartamentul se incalzeste cu centrala termica individuala si calorifere din aluminiu, iar geamurile acestuia sunt din termopan pe rama de aluminiu. Acest apartament se inchiriaza la pretul de 280 euro si se percepe o garantie echivalenta cu contravaloarea primei chirii.
Comisionul perceput de agentie pentru acest apartament este 0 %. Pentru mai multe detalii sau pentru a stabili o vizionare nu ezitati sa ma contactati.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12522 si contactati agentul de vanzari Catalin Dudas la numarul de telefon 0723.827.020 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu