Apartament 3 camere balcon si loc de parcare de vanzare in Sibiu
# 42821 • Vizualizări: 347 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:00, 15.11.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 90.000 €
  • Suprafața utilă 65
  • An construcție 2011
  • Etaj 5
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Va propunem spre vanzare un apartament situat la etajul 5 din 5 al unui imobil construit in anul 2013, izolat exterior, interfon la intrare si lift, cu parcare amenajata, in Sibiu zona Doamna Stanca.
Suprafata totala de 78 mp este distribuita prin intermediul unei compartimentari practice si moderne, astfel ca apartamentul prezentat este format dintr-un living spatios si luminos, open space cu bucataria complet mobilata si utilata cu plita, cuptor si masina de spalat vase, toate incorporate in mobila, hota, frigider si zona de luat masa. Din aceasta incapere avem acces si pe balconul de 11 mp, amenajat cu gresie si mobilier de terasa, balcon care va ofera o priveliste superba spre muntii Fagaras.
Cele doua dormitoare ale apartamentului sunt de asemenea spatioase si luminoase, mobilate cu paturi matrimoniale si mobilier specific, unul dintre ele avand si un spatiu special destinat pentru zona de dressing, spatiu camuflat prin intermediul unor usi mari, glisante si cu oglinzi. Baia este mobilata si dotata cu obiecte sanitare specifice, cada, masina de spalat rufe si geam pentru aerisire.
Imbunatatirile de care dispune acest apartament sunt numeroase, precum: usa metalica la intrare, usi si geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat, gresie, faianta, centrala termica cu calorifere din aluminiu si aparat de aer conditionat.
Zona in care se afla imobilul din care face parte si acest apartament este o zona predominata de constructii noi, fiind la doar 5 minute de mers pe jos de centrul comercial Shopping City Sibiu, avand in apropiere bulevardul Mihai Viteazu, bulevard pe care regasim toate punctele de interes public, precum unitati de invatamant, sedii ale institutiilor bancare, magazine, parcuri cu locuri de joaca amenajate pentru copii si statii ale mijloacelor de transport public. Toate aceste aspecte fac din aceasta proprietate o oportunitate de investitie pentru un cuplu, o familie sau chiar pentru cineva care isi doreste sa inchirieze acest apartament in regim hotelier pe viitor, in zona fiind mai multe apartamente inchiriate in acest mod.


Pentru mai multe informatii intra acum pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P11857

Vrei sa programezi o vizionare pentru aceasta proprietate?

Suna acum la numarul: 0785 822 822

Intra acum pe TABOO.ro si profita de cele mai noi oferte adaugate astazi de catre agentii nostrii.

Acceseaza acum site-ul TABOO.ro si descopera toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu.

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?

Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Costea

Sibiu