Apartament 3 camere balcon si 2 locuri de parcare de vanzare Selimbar
# 42825 • Vizualizări: 219 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:18, 22.03.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 94.000 €
  • Suprafața utilă 69
  • An construcție 2019
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, balcon si 2 locuri de parcare, situat la etajul 2 al unui imobil cu 2 etaje, construit in anul 2019, cu izolatie exterioara si interfon la intrare, in Selimbar judetul Sibiu.
Suprafata totala de 91 mp este distribuita printr-o compartimentare practica si moderna, astfel ca apartamentul este format dintr-un living mobilat specific si open space cu bucataria complet mobilata si utilata cu plita si cuptor incorporate in mobila, frigider, masina de spalat vase si zona de luat masa. Din aceasta incapere avem acces si pe balconul in suprafata de 5 mp a apartamentului. Cele doua dormitoare ale apartamentului sunt mobilate cu paturi matrimoniale si dulapuri spatioase, iar cele doua bai, respectiv cea de serviciu este mobilata cu obiecte sanitare specifice si sistem de ventilatie iar cea de-a doua baie este mobilata si dotata cu cada, masina de spalat rufe si geam.
Pentru amenjarea acestui apartament s-au folosit numai materiale de inalta calitate, mobila si electrocasnicele sunt de asemenea calitative, iar imbunatatirile de care dispune aceasta proprietate sunt numeroase, precum: usa din metal la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, rulouri electrice la toate geamurile, parchet, gresie, faianta, centrala termica si calorifere din otel.
Un alt avantaj de care se bucura aceasta proprietate este faptul ca detine si un pod in folosinta exclusiva, in suprafata de 80 mp, pod care poate deservi ca spatiu pentru depozitare.
Zona in care se afla imobilul este una bine cotata din punct de vedere imobiliar, facand parte dintr-un ansamblu rezidential calitativ, cu parcare amenajata si la doar 5 minute de mers cu masina de centrul Comercial Shopping City Sibiu.
Pretul de vanzare pentru acest apartament complet mobilat si utilat este de 94.000 euro, iar plata acceptata este atat cash cat si prin credit bancar.

Pentru mai multe informatii intra acum pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P11865

Vrei sa programezi o vizionare pentru aceasta proprietate?

Suna acum la numarul: 0785 822 822

Intra acum pe TABOO.ro si profita de cele mai noi oferte adaugate astazi de catre agentii nostrii.

Acceseaza acum site-ul TABOO.ro si descopera toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu.

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?

Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu