Apartament 3 camere 90 utili cu lift parcare subterana zona Piata Cluj
# 50932 • Vizualizări: 97 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:48, 05.01.2021
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 111.000 €
  • Suprafața utilă 90
  • An construcție 2020
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament de vanzare in Sibiu zona Piata Cluj, compus din 3 camere decomandate cu o suprafata utila de 90 mp, situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 2 etaje plus etaj retas, imobil ce dispune si de lift cat si de locuri de parcare la subteran, constructie noua din anul 2020.
Imobilul se preda la exterior la stadiul de cheie cu tencuiala decorativa aplicata, balcoane placate cu gresie si inchise cu sticla securizata, spatii verzi amenajate, loc de joaca special amenajat pentru copii si bariera cu deschidere din telecomanda la intrarea in parcarea din curtea interioara cat si cea subterana.
Imobilul este situata intr-o zona foarte bine cotata pe piata imobiliara, acesta poate fi achizitionat atata pentru locuinta cat si pentru investie, fiind situat in imediata apropiere de Centrul Istric al orasului, Piata Cibin, mijloace de transport in comun, magazine alimentare cat si centre comerciale.
Compartimentarea apartamentului este foarte bina gandita, compus dintr-o camera de zi de 23 mp, dormitor matrimonial de 18 mp cu acces la un balcon de 5 mp, un al doilea dormitor de 13 mp, bucatarie deschisa de 13 mp cu posibilitate de a se inchide, baie de 6 mp cu geam de aerisire, o baie de servici de 3 mp, debara de 3 mp cat si un hol de 12 mp.
Stadiul de predare al apartamentului este la gri: pereti cu tencuiala mecanizata si 2 straturi de glet, geamuri termopan din tamplarie PVC de culoare gri antracit cu 7 camere si 3 foi de sticla, centrala termica prin condensare cu incalzire prin pardoseala, sape mecanizate elicopterizate, usa de metal la intrare, interfon la intrarea in bloc cu cate un post pentru fiecare apartament si racordare la toate utilitatile.
Locuinta se vinde la pretul de 111.000 euro, poate fi achizitionat si prin accesarea unui credit ipotecar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12084 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu