Apartament 3 camere 83mpu de vanzare 2 balcoane parcare zona Selimbar
# 115605 • Vizualizări: 155 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 22:55, 23.11.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 87.800 €
  • Suprafața utilă 82
  • An construcție 2023
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Comision 0% pentru această proprietate! Suntem încântați să vă prezentăm noul nostru imobil de vanzare, un apartament cu 3 camere situat în zona Selimbar. Suprafața utilă a imobilului este de 83 mp, suprafața construită fiind de 99 mp, iar balcoanele au o suprafață totală de 10,6 mp. Apartamentul este total decomandat și se află la etajul 1 dintr-un bloc nou, finalizat cu acoperiș din tiglă, având P+2E+ER.

Apartamentul este format din două dormitoare de 15,64 mp și respectiv 14,36 mp, o baie de 5,03 mp și o bucătărie open-space cu living în suprafață de 34 mp, nemobilată și neutilată. De asemenea, există două balcoane cu o suprafață totală de 6,42 mp și respectiv 4,22 mp. Apartamentul dispune și de o debara cu o suprafață de 2,43 mp, care poate fi convertită ușor într-o a doua baie. Înălțimea tavanului este de 2,72 m.

Clădirea este realizată din beton armat furnizat de Holcim, iar zidăria este realizată din caramida Porotherm, considerată cea mai înaltă calitate pe plan național. Apartamentul beneficiază de interfon și acoperiș, iar locuința dispune de curent electric, apă, canalizare, gaz, catv și fibră optică. Încălzirea se realizează prin termoficare, centrală proprie și calorifere.

Blocul este izolat termic la exterior, iar fiecare client are posibilitatea personalizării apartamentului achiziționat prin alegerea materialelor pentru finisajele interioare (gresie, faianță, zugrăveli interioare, parchet, obiecte sanitare și uși de interior).

Stadiul apartamentului pentru prețul afișat este "la alb" și cuprinde: tamplarie din PVC alb cu geam termopan și glafuri de interior și exterior, ușă metalică la intrare, instalație de incalzire cu centrală în condensatie și calorifere din tabla de otel, instalatie electrica, inclusiv prize și intrerupatoare în limita a doua intrerupătoare și trei prize pentru fiecare încăpere, instalatii cu contorizare individuala pentru gaz, curent, apa-canal, inclusiv branșamentele, instalatie de TV și internet-telefonie, sapă de egalizare elicopterizată, tencuieli mecanizate, peretii interiori din caramida Porotherm gletuiti și zugraviti în alb, izolație termica cu polistiren de fațada de 10 cm, EPS 80, casa scarii și exteriorul blocului finisate "la cheie", locuri de parcare amenajate, trasate și marcate (1 loc de parcare pentru fiecare apartament este inclus în preț).

Apartamentul este situat la doar 5 minute de parcul retail Carrefour - Auchan - Shopping City Sibiu, având avantajele localizării într-o zonă ferită de poluare și zgomot, dar cu acces ușor spre Sibiu. Suntem oricând dispuși să oferim un tur de vizionare pentru a demonstra ferm realitatea descrisă. Nu ratați ocazia de a deveni proprietarul acestei locuințe minunate!
Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu