Apartament 3 camere 64 mp utili si pivnita zona Vasile Aaron in Sibiu
# 31115 • Vizualizări: 156 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 09:08, 31.05.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 65.000 €
  • Suprafața utilă 64
  • An construcție 1976
  • Etaj 7
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament de vanzare situat in Sibiu zona Vasile Aaron, compus din 3 camere decomandate, bucatarie, baie, debara, camara, balcon si pivnita, cu o suprafata utila de 64 mp, pozitionat la etajul intermediar 7 din 10 al unui imobil cu lift nou si acces pe baza de cartela.
Locuinta este pozitionata intr-o zona foarte buna, cu acces rapid catre toate punctele de interes public, necesare unei familii printre care: institutii de invatamant, unitati bancare, farmacii, spatii comerciale, institutii publice, spatii de joaca pentru copii, statii pentru mijloacele de transport in comun, statie de taxi, restaurante, hoteluri sau cabinete medicale.
Apartamentul este foarte economic, camerele sunt luminoase si dispune de o compartimentare ideala a spatiului util si anume: hol in forma de T cu mobilier, camera de zi, doua dormitoare, unul cu acces pe balcon, bucataria inchisa, baie cu cada si geam de aerisire, balcon, camara, debara si pivnita.
Locuinta se va preda cu mobilierul existent, electrocasnice in bucatarie, tamplarie PVC cu geamuri termopan, usa metalica la intrare, izolatie termica si fonica la exterior, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din otel si termostat, pereti zugraviti cu lavabila, acces cablu tv si internet, parchet din lemn masiv si laminat.
Datorita bunei orientari o sa aveti ocazia achizitiei unui apartament calduros si insorit, cu taxe reduse la utilitati si o sa beneficiati de o compartimentare utila pentru o familie obisnuita sau pentru investitie ( inchiriere in regim hotelier sau pe termen lung ).
Apartamentul se vinde mobilat si utilat la pretul de 65000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin credit ipotecar sau prima casa.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11769 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu