Apartament 3 camere 2 bai 2 balcoane de vanzare in zona Terezian
# 44908 • Vizualizări: 97 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 17:32, 04.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 90.000 €
  • Suprafața utilă 74
  • An construcție 2002
  • Etaj 4
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament de vanzare cu 3 camere complet mobilate si utilate 2 balcoane 2 spatii pentru depozitare pivnita in Sibiu zona Terezian cu o suprafata totala de 89 mp din care 74 mp utili situat la etajul intermediar 4 din 5 al unui imobil dotat cu lift edificat din caramida in anul 2002.

Cel mai mare avantaj il reprezinta zona aproape de toate punctele de interes public: Piata agroalimentara scoli gradinite banci farmacii magazine biserici spatii verzi mijloace de transport in comun si cele in regim de taxi.
Pozitionarea intr-o zona foarte bine cotata din punct de vedere imobiliar face ca acest apartament sa fie pretabil atat pentru locuit cat si pentru investitie sau chiar si pentru regim hotelier.
Locuinta este complet mobilata clasic ridicandu-se la un inalt standard de confort si detine urmatoarele imbunatatiri: geamuri termopan cu tamplarie pvc usa din lemn la intrare parchet laminat usi din lemn la interior centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din otel si termostat gresie faianta pereti zugraviti cu lavabila cablu tv si internet masina de spalat rufe frigider aragaz.
Apartamentul complet decomandat este compus din hol foarte spatios la intrare cu acces catre incaperile. Compartimentarea acestui apartament este una foarte buna astfel din hol avem baia de servici in partea dreapta in partea stanga se afla livingul cu access pe balcon continuand pe hol pe partea dreapta avem bucataria complet mobilata si utilata cu loc de servit masa si access pe balcon de asemenea in bucatarie avem si o debara tot pe partea dreapta avem dormitorul mic dotat cu canapea de asemenea cu access pe balcon iar in partea stanga avem baia utilata cu cada si geam de aerisire naturala un spatiu de depozitare si dormitorul cu 2 paturi single si acces pe balcon.Imobilul detine de asemenea si o pivnita din constructia blocului. Locuinta beneficiaza de locuri de parcare gratuite in fata blocului.

Pretul de vanzare al acestui apartament este de 90.000 euro negociabil si poate fi achizitionat prin orice fel de creditare bancara.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P10188 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu