Apartament 2 camere modern cu piscina comuna incalzita in Sibiu
# 42758 • Vizualizări: 53 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:24, 16.10.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 650 €
  • Suprafața utilă 55
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Ce ai putea sa-ti doresti mai mult cand inchiriezi un apartament, decat sa fie modern cu o suprafata de 74 mp, compus din living cu bucatarie, 1 dormitor matrimonial, o baie, dressing, 1 balcon, 2 parcari si piscina cu apa incalzita, totul intr-o zona la mare cautare in Sibiu.
Apartamentul este situat la etajul intermediar 2 al unui bloc cu 7 etaje, in imediata apropiere a centrelor comerciale din Selimbar, Sibiu.
Va propunem acest apartament spre inchiriere, mai exact la prima inchiriere utilat si mobilat modern, mobila Divani, Sofa si Mobexpert, tv plasme cu o diagonala de 180 si balcon cu sistem de irigatie.
In interiorul apartamentului se afla un living generos cu bucatarie open space utilata cu masina de spalat vase, aragaz, cuptor electric, expresor cafea, combina frigorifica, hota si mobilat complet cu sisteme soft-close, un dormitor mobilat modern, dressing, o baie dotata si utilata, balcon de 8 mp cu verdeata si sistem de irigare.
Pe acoperisul blocului exista o piscina privata incalzita, disponibila oricand pentru locatari. In jurul piscinei este plantat gazon natural si zona de gratar, fiind situata la ultimul etaj, vederea este superba daca privesti spre Paltinis sau spre Sibiu, cea de a 3 a latura ofera vedere inspre muntii Fagaras si este demna de pus in rama, locul perfect pentru o clipa de relaxare si recreere.
Apartamentul beneficiaza de 2 parcari una supraterana si una la subsol.
Pretul inchirierii acestui apartament este de 650 euro si se inchiriaza pe termen lung.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11841 si contactati agentul de vanzari Alexander Urian la numarul de telefon 0751.325.933 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu