Apartament 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu pe Mihai Viteazu
# 46578 • Vizualizări: 91 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 01:47, 11.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 48.000 €
  • Suprafața utilă 48
  • An construcție 1982
  • Etaj 6
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu pozitionat pe cel mai cautat si important bulevard al orasului Mihai Viteazu cu o suprafata totala de 58 mp situat la etajul intermediar 6 din 8 al unui imobil cu structura antiseism ce dispune de termosistem la exterior interfon lift nou in garantie si acoperit terasat reabilitat recent.
Aceasta proprietate dispune de urmatoarele imbunatatiri: usa metalica la intrare geamuri termopan cu tamplarie PVC parchet laminat in camere pereti zugraviti in lavabil usi de lemn la interior centrala proprie termica pe gaz Ariston cu instalatie din cupru si calorifere din fonta si otel contorizare separata la utilitati acces cablu tv si internet prin fibra optica gresie si faianta in bucatarie baie si hol.
Locuinta este excelent compartimentata si anume: 2 camere decomandate foarte luminoase dintre care una are acces la un balcon acestea se vand partial mobilate baie prevazuta cu aerisire si cada bucatarie prevazuta cu camara si hol foarte spatios la intrare din care se face accesul in toate aceste incaperi.
Aceasta locuinta are doar un perete lateral exterior fiind pozitionat pe mijloc prezinta costuri foarte reduse la utilitati intrucat imobilul beneficiaza de termosistem la exterior si are acces facil la toate necesitatile de zi cu zi ale unei famiii: scoli licee gradinite biserica piata agroalimentara unitati bancare farmacii cabinete medicale supermarketuri statii de autobuz si taxi.
Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat la pretul de 48000 euro negociabil se poate achizitiona si prin accesarea unui Credit Bancar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P5063 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu