Apartament 2 camere de vanzare pe Calea Cisnadiei in Sibiu comision 0
# 42413 • Vizualizări: 296 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 21:31, 25.11.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 33.500 €
  • Suprafața utilă 56
  • An construcție 2014
  • Etaj 2
  • Compartimentare Semidecomandat
Descriere imobil
Apartament cu 2 camere decomandate in Sibiu zona Calea Cisnadiei cu suprafata totala de 80 mp intr-un cartier rezidential de exceptie construit in anul 2014 este compartimentat dintr-un living open-space cu bucataria dormitor baie balcon de 22 mp si mai detine un loc de parcare pavat propriu.
Facand parte dintr-o zona rezidentiala noua are cea mai favorizata amplasare: in imediata apropiere a principalului nucleu comercial al orasului (Promenada Mall Kaufland Carrefour Mobexpert).
Dispune de multiple dotari si imbunatatiri precum usa metalica la intrare tamplarie PVC cu geamuri termopan Rehau constructia este din caramida porotherm are izolatie termica exterioara ( polistiren de 10 cm ) izolatie termica si fonica intre etaje casa scarilor este ingrijita si frumos amenajata cu marmura prize de telefon televizor si internet instalatii electrice termice si sanitare centrala termica Protherm si calorifere din otel.
Pe langa acestea mai beneficiaza de contorizare separata a consumului de apa energie electrica energie termica interfon sistem de iluminare cu senzor pe casa scarilor.
Apartamentul are o viziune noua asupra zonei linistite aerisite cu verdeata care sa asigure cumparatorului un confort sporit si avantajul unei panorame deosebite a Sibiului.
Distanta fata de centrul orasului este de maxim 10 minute de mers cu masina pe un drum refacut de catre Primaria Cisnadie care recent a investit in infrastructura acestei zone. Aceasta zona beneficiaza de o dezvoltare continua unde vor fi gradinite parcuri si conexiuni pentru transportul in comun Transmixt.
Pretul acestui apartament este de 33500 euro se poate achizitiona prin credit ipotecar sau programul Prima Casa.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2509 si contactati agentul de vanzari Victor Manda la numarul de telefon 0757.341.899 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Victor Manda

Sibiu