Apartament 2 camere de vanzare in Sibiu Calea Surii Mici
# 58116 • Vizualizări: 163 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 16:37, 03.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 61.000 €
  • Suprafața utilă 48
  • An construcție 2020
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere in Sibiu zona Calea Surii Mici, situat intr-o zona foarte linistita, cu o suprafata utila de 48 mp, aflat la etajul 2 al unui imobil P+3+etaj retras.
Acest apartament este ideal pentru toti cei ce isi doresc sa aiba o dupa-amiaza linistita in spatiul lor locativ cand se intorc de la serviciu, pentru ca imobilul este pozitionat intr-o zona ferita de traficul intens, dar este ideal si pentru familiile cu copii.
Locuinta a fost construita si amenajata in anul 2020, are o suprafata construita de 62 mp, avand urmatoarea configuratie: la intrarea in apartament se regaseste un hol care decomandeaza un living cu bucatarie open-space care ofera acces la un balcon de 4 mp. Din hol se face acces catre un dormitor inundat de lumina naturala in prima parte a zilei si o baie dotata cu cada, lavoar si vas de toaleta cu rezervor incorporat. Proprietatea beneficiaza si de un loc de parcare propriu suprateran.
Imobilul beneficiaza de numeroase imbunatatiri: izolatie termica exterioara, geamuri PVC, plase tantari, interfon la intrarea in bloc, centrala termica in condensare, calorifere cu termostat individual, parchet laminat, gresie si faianta, usa metalica la intrarea in apartament, usi interioare de lemn, peretii zugraviti cu vopsea lavabila de culoare alba, instalatii de iluminat LED. Locuita se vinde cu bucataria complet mobilata si utilata cu frigider full no frost, cuptor electric, plita inductie, hota cu mare capacitate de absorbtie,
Apartamentul se vinde partial mobilat.
Pentru mai multe informatii sau pentru a stabili o vizionare nu ezitati sa ma contactati.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12615 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu