Apartament 2 camere de inchiriat in Sibiu zona Mihai Viteazu
# 33970 • Vizualizări: 82 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 19:49, 05.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 250 €
  • Suprafața utilă 50
  • Etaj 5
  • Compartimentare Semidecomandat
Descriere imobil
Apartament cu 2 camere de inchiriat in Sibiu zona Mihai Viteazu, situat la etajul intermediar 5 al unui imobil cu 10 etaje, izolat exterior, dotat cu interfon la intrare si lift.
Proprietatea are o suprafata utila de 50 mp si este compusa dintr-un living mobilat, cu acces spre balconul spatios al apartamentului, iar dormitorul este mobilat cu pat matrimonial si mobila specifica, bucatarie mobilata, utilata cu aragaz, frigider, cuptor cu microunde, bucatarie care dispune si de zona de luat masa si o camara spatioasa, baia este mobilata si dotata cu cada, masina de spalat rufe si geam pentru aerisire, pe langa camara dispune si de inca un spatiu generos pentru depozitare si de o pivnita situata la subsolul imobilului.
Ca si imbunatatiri dispune de usa metalica la intrare, centrala termica si calorifere din fonta, parchet din lemn, gresie, faianta si renovarea de care a beneficiat apartamentul in anul 2017.
Zona in care se afla imobilul este una foarte bine pozitionata, avand in imediata apropiere toate punctele de interes public, respectiv, unitati de invatamant, parcuri cu locuri de joaca pentru copii, sedii ale institutiilor financiare, supermarket-uri, restaurante, statii pentru mijloacele de transport public in comun si multe altele.
Pretul de inchiriere este de 250 euro plus o garantie in cuantum de 250 euro, iar disponibilitatea proprietatii este imediata.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11786 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu