Apartament 2 camere de inchiriat in Sibiu zona Calea Surii Mici
# 50211 • Vizualizări: 105 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:53, 07.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 270 €
  • Suprafața utilă 37
  • Etaj 3
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandate, balcon si loc de parcare, situat la etajul intermediar 3 din 8 al unui imobil constructie 2019, cu izolatie termica, interfon si lift, imobil care face parte dintr-un ansamblu rezidential in Sibiu pe Calea Surii Mici.
Compartimentarea este practica, apartamentul fiind format dintr-un living open space cu bucataria mobilata si utilata cu plita, cuptor, hota, frigider si zona de luat masa. Din aceasta incapere avem acces si pe balconul apartamentului, a carui suprafata ne permite amenjarea acestuia cu mobila specifica pentru exterior. Dormitorul este mobilat cu pat matrimonial si dulap, iar baia este de asemenea mobilata si dotata cu cada si dus.
Imbunatatirile de care dispune acest apartament sunt urmatoarele: usa din metal la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat, gresie, faianta, centrala termica si calorifere din otel.
Ansamblul rezidential din care face parte si acest apartament este foarte bine organizat, avand la dispozitie parcare numerotata, locuri de joaca amenajate pentru copii, magazine alimentare si statie pentru mijloacele de transport public.
Zona este retrasa de agitatia orasului insa se afla la doar 7 minute de mers cu masina de cea mai mare piata agroalimentara sau de centrul orasului.
Apartamentul se inchiriaza la pretul de 270 euro / luna, pret usor negociabil iar disponibilitatea este imediata.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11991 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu