Apartament 2 camere de inchiriat in Sibiu Mihai Viteazu
# 57784 • Vizualizări: 48 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:07, 22.02.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 280 €
  • Suprafața utilă 51
  • Etaj 10 și peste
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Taboo Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere complet decomandate, si o suprafata utila de 51 mp, situat la mansarda unui bloc cu 7 etaje in Sibiu zona Mihai Viteazu.
Apartamentul este ideal atat pentru elevi si studenti, avand in imediata apropiere scoli, facultati, parcul Sub Arini, sali de sport, restaurante, si statii pentru mijloacele de transport in comun, cat si pentru iubitorii de privelisti panoramice, apartamentul oferind o astfel de imagine asupra orasului si inspre munti.
Apartamentul cu suprafata construita de 58 mp, este compus din: un hol foarte mare la intrare mobilat cu dulapuri pentru a economisi spatiul din camere, un dormitor mobilat cu pat, dulap cu sertare si un dulap cu oglinda mare, o sufragerie care poate fi folosita si ca dormitor, mobilata cu canapea, dulap si doua birouri, o bucatarie complet mobilata si utilata cu plita electrica, cuptor electric, chiuveta si cu spatiu amenajat pentru servit masa si o baie foarte spatioasa utilata cu cada mare, vas de toaleta, masina de spalat rufe, chiveta cu oglinda si aerisita prin doua geamuri termopan.
Locuinta este incalzita cu centrala termica individuala si calorifere de aluminiu, iar geamurile sunt din termopan pe rama de aluminiu.
Apartamentul se inchiriaza la pretul de 280 euro negociabil si se percepe o garantie echivalenta cu contravaloarea primei chirii.
Pentru a va oferi mai multe informatii si pentru a organiza o vizionare nu ezitati sa ma contactati.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12577 si contactati agentul de vanzari Catalin Dudas la numarul de telefon 0723.827.020 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu