Apartament 2 camere balcon si pivinita de inchiriat zona Dioda Sibiu
# 50747 • Vizualizări: 19 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 09:16, 21.10.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 295 €
  • Suprafața utilă 60
  • Etaj 4
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament cu 2 camere decomandate, balcon si pivnita de inchiriat in zona Dioda din Sibiu, situat la etajul 4 din 4 al unui imobil cu izolatie exterioara, interfon la intrare si placa de beton turnata la nivelul acoperisului.
Suprafata totala de 77 mp este distribuita printr-o compartimentare foarte practica si total decomandata, apartamentul fiind format dintr-un hol spatios la intrare care asigura accesul spre toate incaperile proprietatii. Bucataria este mobilata si utilata cu aragaz, frigider, cuptor cu microunde, zona pentru luat masa si dispune de asemenea si de o camara.
Living-ul este mobilat cu coltar extensibil, biblioteca specifica, dulap pentru haine si dotat cu plasma TV, iar dormitorul matrimonial este mobilat cu pat specific si dulapuri pentru haine, acesta avand acces si pe balconul apartamentului in suprafata de 5 mp. Baia este mobilata si dotata cu cada, masina de spalat rufe si sistem de ventilatie.
Pe holul de la intrarea in apartament se afla si un spatiu destinat depozitarii aspiratorului sau a altor obiecte folosite pentru intretinerea apartamentului.
Imbunatatirile de care dispune aceasta proprietate sunt urmatoarele: usa din metal la intrare, gresie, faianta, parchet din lemn masiv reconditionat, geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica, calorifere din otel, internet si cablu TV.
Zona in care se afla acest apartament este o zona foarte bine cotata din punct de vedere imobiliar, aflandu-se pe un bulevard important din oras, Calea Dumbravii, avand in imediata apropiere toate punctele de interes public, precum unitati de invatamant, farmacii, restaurante, statii ale mijloacelor de transport public, institutii bancare si institutii ale statului, aflandu-se de asemenea la doar 5 minute distanta de centrul orasului Sibiu.
Pretul de inchiriere pentru acest apartament este de 295 euro, pret usor negociabil iar disponibilitatea acestuia este imediata.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12043 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu