Apartament 2 camere balcon loc de parcare de vanzare in Sibiu
# 45891 • Vizualizări: 243 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 05:51, 26.03.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 42.000 €
  • Suprafața utilă 32
  • An construcție 2014
  • Etaj 3
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, balcon si loc de parcare, situat pe Calea Surii Mici in Sibiu, la etajul 3 din 3 al unei vile construita in anul 2014, cu parcare amenajata, acoperis, izolatie exterioara si interfon la intrare.
Suprafata totala de 42 mp este distribuita printr-o compartimentare practica, apartamentul fiind format dintr-un living open space cu bucataria mobilata, din aceasta incapere avand acees si pe balconul proprietatii. Dormitorul este mobilat cu pat matrimonial si dulap cu usi glisante si oglinzi, iar baia este si ea mobilata si dotata cu cabina de dus si geam. Apartamentul dispune de acces la podul vilei, pod care poate fi folosit pentru depozitare.
Imbunatatirile de care dispune acest apartament sunt urmatoarele: usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat, gresie, faianta, centrala termica si calorifere din otel.
Zona in care se afla imobilul este una linistita, intr-un ansamblu rezidential foarte bine structurat si organizat, acesta beneficiind si de locuri de joaca amenjate pentru copii si statie pentru mijloacele de transport public in comun.
Este o zona retrasa de agitatia orasului insa in acelasi timp in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum unitati de invatamant, sedii ale institutiilor bancare, magazine alimentare si multe altele.
Pretul de vanzare al acestui apartament, complet mobilat si partial utilat este de 42.000 euro, plata acceptata fiind atat cash cat si prin credit bancar, iar disponibilitatea sa este imediata.

Pentru mai multe informatii intra acum pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P11877

Vrei sa programezi o vizionare pentru aceasta proprietate?

Suna acum la numarul: 0785 822 822

Intra acum pe TABOO.ro si profita de cele mai noi oferte adaugate astazi de catre agentii nostrii.

Acceseaza acum site-ul TABOO.ro si descopera toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu.

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?

Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu