Apartament 2 camere 59 mp in Sibiu zona Calea Cisnadiei
# 40810 • Vizualizări: 402 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 20:29, 09.12.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 43.000 €
  • Suprafața utilă 59
  • An construcție 2017
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu doar 3 nivele amplasat intr-o zona cu multe spatii verzi ferit de agitatia urbana dar in acelasi timp in proximitatea facilitatilor citadine.

Imobilul a fost conceput pentru viata de familie si pentru a creea confortul necesar traiului de zi cu zi raspandindu-se pe o suprafata utila de 59 mp. Spatios si armonios apartamenul se pliaza impecabil stilului de viata contemporan divizandu-se astfel: un living amplu unde abunda lumina naturala gratie suprafetelor vitrate largi cu acces direct pe balconul de 9 mp bucatarie inchisa de dimensiuni ideale pentru utilare si mobilare intr-un mod practic si futurist in acelasi timp dormitorul de marime medie si forma regulata cu acces pe balcon de 4 mp si baia cu geam de aerisire.

Materialele folosite la executarea proiectului sunt de cea mai buna calitate punandu-se accent pe confortul termic si fonic prin utilizarea caramizii Porotherm PTH 30 cm la exterior si PTH 25 cm la interior termoizolatie exterioara din polistiren de 10 cm finisat cu tencuiala decorativa.

Locuinta se preda cu urmatoarele imbunatatiri si dotari: usa metalica la intrare geamuri termopan marca Rehau cu 2 foi de sticla si 5 camere centrala termica in condensatie marca Bosch cu calorifere din otel peretii tencuiti gletuiti si sape autonivelante.

Gratuit se ofera un loc de parcare pentru fiecare apartament in parte.

Valoarea de achizitie a acestui apartament este de 43.000 euro se poate cumpara prin orice tip de Credit Bancar fara alte costuri suplimentare.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P5746 si contactati agentul de vanzari Cosmin Morar la numarul de telefon 0753.438.459 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Cosmin Morar

Sibiu