Apartament 2 camere 2 balcoane pivnita de vanzare Sibiu Trei Stejari
# 50207 • Vizualizări: 234 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:33, 28.03.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 67.000 €
  • Suprafața utilă 52
  • An construcție 1990
  • Etaj 4
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament cu 2 camere decomandate, 2 balcoane si pivnita, situat in Sibiu zona Trei Stejari, cu o suprafata utila de 52 mp, pozitionat la etajul 4 al unui imobil cu placa de beton turnata la nivelul podului, acoperis din tigla, izolatie termica, interfon la intrarea in scara si pivnita la subsol.
Suprafata este distribuita printr-o compartimentare practica, astfel ca holul spatios de la intrarea in apartament asigura accesul spre toate incaperile. Bucataria este mobilata, utilata cu plita, cuptor si masina de spalat vase, toate incorporate in mobila, frigider, prevazuta cu zona de luat masa. Suprafata acestei incaperi a fost marita prin modificarea balconului inchis in termopan.
Living-ul este open space cu holul apartamentului insa se poate separa cu usurinta, aceasta incapere fiind amenajata partial cu tapet si mobilata modern cu canapea si comoda cu sertare. Dormitorul este complet mobilat ce dispune de acces spre cel de-al doilea balcon. Baia este mobilata si dotata cu obiecte sanitare specifice, cada si masina de spalat rufe.
Apartamentul dispune de imbunatatiri precum: usa metalica la intrare, parchet laminat cu o grosime de 12 mm, gresie, faianta, geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica si calorifere din otel.
Zona in care se afla acest apartament este una foarte bine cotata din punct de vedere imobiliar, fiind la doar 1 minut de mers pe jos de noul mall al orasului, respectiv Promenada Mall Sibiu, acces facil spre centrul istoric, avand in imediata apropriere toate punctele de interes public precum, unitati de invatamant, sedii ale institutiilor bancare, magazine, hypermarket-uri, statii ale mijloacelor de transport public si cabinete medicale.


Pentru mai multe informatii intra acum pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P11988

Vrei sa programezi o vizionare pentru aceasta proprietate?

Suna acum la numarul: 0785 822 822

Intra acum pe TABOO.ro si profita de cele mai noi oferte adaugate astazi de catre agentii nostrii.

Acceseaza acum site-ul TABOO.ro si descopera toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu.

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?

Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822
Detalii contact

Persoana de contact: Sorin Turica

Sibiu