Afacere la cheie! Apartament cu 3 camere si garsoniera regim hotelier
# 31441 • Vizualizări: 31 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:44, 19.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 179.000 €
  • Suprafața utilă 129
  • An construcție 1960
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Caracteristici: Oportunitate de investitie!!! Apartament modern cu 3 camere si 2 bai suprafata totala 126 mp si garsoniera de 30 mp in zona Ultracentrala pretabile atat pentru locuinta cat si pentru regim hotelier.
Avand in considerare ca sunt imobile de lux avem numeroase imbunatatiri printre care si centrala termica calorifere din otel parchet din lemn masiv marmura pe podea geamuri termopan travertin in bai usi de lemn la interior gresie si faianta.

Avantaje: Unul din cel mai mare avantaj al acestor 2 imobile este ca sunt situate intr-o zona Ultracentrala complet mobilate si utilate cu note maxime de 9.9 pe Booking si Air Bnb.
Al 2-lea mare avantaj este situarea in apropierea punctelor turistice din acest oras cat si a celor de interes public si anume:
- piata mare piata mica centrul istoric institutii icolare gradinite institutii bancare Catedrale spatii verzi locuri de joaca pentru copiifarmacii supermarketuri restaurante si multe altele.
Compartimentarea este una foarte buna:
- la parterul imobilului se afla apartamentul compus din: hol generos living open-space cu bucataria o toaleta de serviciu cu geam de aerisire si cabina de dus si un loc pentru depozitare iar mai apoi in partea stanga gasim cele doua dormitoare decomandate si cea de-a doua baie.
- la subsol se afla garsoniera care este compusa dintr-un hol la intrare o camera foarte spatioasa si baia cu cabina de dus si geam de aerisire.

Beneficii: Imobilul beneficiaza de izolatie termica la exterior de 10 cm si de o zona rezidentiala foarte linistita si frumoasa.

Pretul de vanzare al acestor 2 locuinte este de 179.000 euro.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P9750 si contactati agentul de vanzari Alexandru Fogoros la numarul de telefon 0756.707.143 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Alexandru Fogoros

Sibiu