0% Comision Apartament 3 camere loc de parcare gradina si balcon Sibiu
# 123164 • Vizualizări: 50 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:28, 01.12.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 90.200 €
  • Suprafața utilă 61
  • An construcție 2023
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Comision 0%, ca acest apartament sa fie pe placul tau 100% !! De vanzare apartament in zona Doamna Stanca, Sibiu, in imediata apropiere de centre comerciale precum:  Shopping City, Lidl, Mega Image, centre de invatamant, farmacii, spitale cat si acces rapid catre Centrul Orasului.
Cu o suprafata utila de 61 mp acest apartament are o compartimentare decomandata astfel: 2 dormitoare, 1 living open space cu bucataria, 1 baie, 1 balcon de 8 mp. Apartamentul beneficiaza de 2 gradini in care te-ai putea relaza dupa o zi obositoare: prima gradina cu suprafata de 31 mp avand acces din living si bucatarie si cea de a doua gradina cu suprafata de 16 mp avand acces din dormitorul matrimonial. 
Noul imobil are regimul de inaltime P+3 etaje si este construit pe structura de caramida in anul 2023 avand izolatii exterioare. Apartametul se preda la stadiul de alb in iunie 2024 cu imbunatatiri precum: pereti zugraviti cu lavabila, usa intrare metal, centrala termica Bosch cu incalzire in pardoseala si garantie pe urmatorii 5 ani, racordare la toate utilitatile ( apa, canalizare, gaz, curent, fibra optica, catv), geamuri termopan din tamplarie PVC: 6 camere si 3 foi de sticla.
In pretul apartamentului este inclus si un loc de parcare privat inscriptionat cu numarul apartamentului.
Complexul unde se afla acest apartament este gandit in asa fel incat sa iesi din cotidianul zilnic, cu o suprafata de 3.400 mp spatii verzi, 340 mp locuri de joaca, iar pentru confortul dumneavoastra parcari amenajate pe o suprafata totala de 3521 mp.
Pentru acest apartament exista posibilitatea de predare la "cheie" la cererea dumneavoastra avand costuri aferente.
Confortabil, aerisit si avand o pozitionare care ofera o minunata priveliste asupra muntilor acest apartament de vanzare iti va taia rasuflarea de cum vei pasi in el.

Contact: 0369.822.821
Cod oferta / id: P19224

Descarca acum aplicatia pe mobilul tau, cauta " TABOO Imobiliare " pe AppleStore, Google Play sau Huawei Play si o sa fi la curent cu cele mai noi proprietati adaugate.
Detalii contact

Persoana de contact: Catalina Lica

Sibiu